top of page

Salvor & Krämer

IMG_4408.jpg

Tvålboden arbetar aktivt med att göra miljösmarta val. Produkterna vi tillverkar är med stor fokus på påverkan av vår miljö.

Våra lotions, balsam och deodoranter är därför i fast form som då inte innehåller massa vatten. En härlig bieffekt är att du inte behöver checka in dem på flyget :) 

Maila vad du behöver info@tvalboden.se

KURSER

Grundkursen hudvård, här får du lära dig enklare krämer/salvor, deodoranter och huvudvärksrollon alt. myggstift. Vi använder oss av naturnära ingredienser, ofta inhämtade från närmiljön. Här blandar vi teori och praktik, och alla frågor är välkomna! Du kommer hem med ett basset som du lätt kan tillverka hemma.

Grundkurs vegan, är du vegan? Eller vill lära dig hudvård med veganinnehåll? Vi pratar om vegan alternativ, och tillverkar ett grundset. 

Grundkurs hår, vi pratar om olika hårtyper och vad du behöver. Vi tillverkar både ett schampo och ett balsam. Du får naturligtvis hem det du tillverkar. 

Fortsättning hudvård, du har gått eller vet tillräckligt mycket för att vilja prova på emulsioner. Vi kommer tillverka en härlig ansiktskräm och lotion. Har du speciella önskemål är det bra att meddela detta innan, och är det möjligt så tillverkar vi det. 

Grundkurs hudvård       750 kr     Cirka 3 timmar

Grundkurs vegan          800 kr     Cirka 3 timmar 

Grundkurs hår              750 kr      Cirka 2 timmar

Fortsättningskurs hud  850 kr  Cirka 3 timmar

Anmälan: info@tvalboden.se

bottom of page